• Novinka
REFLEX NUTRITION - VEGAN PROTEIN 2100G
  • REFLEX NUTRITION - VEGAN PROTEIN 2100G
  • REFLEX NUTRITION - VEGAN PROTEIN 2100G

REFLEX NUTRITION - VEGAN PROTEIN 2100G

36,49 €

REFLEX NUTRITION - VEGAN PROTEIN 2100G

Plnohodnotný “naturál”, ktorý v sebe zahŕňa všetky esenciálne aminokyseliny.

REFLEX NUTRITION - VEGAN PROTEIN 2100G

REFLEX

36,49 €
Množstvo :
Snažíme sa tieto produkty v čo najkratšom čase naskladniť.

 

Bezpečný nákup

 

Dodanie do 24. hod.

 

Pomoc s nákupom

REFLEX NUTRITION - VEGAN PROTEIN 2100G

Plnohodnotný “naturál”, ktorý v sebe zahŕňa všetky esenciálne aminokyseliny.

Vegan Protein možno jednoducho nazvať plnohodnotným “naturálom”, ktorý obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny. Určený je na podporu rastu svalovej hmoty pre všetkých športovcov. Vegan Protein to je úplne kompletné spektrum aminokyselín plus srvátková, alebo vaječná bielkovina, napriek tomu, že ide o rastlinný zdroj, a to bez obsahu sóje, bez použitia “umelých” aditív, alebo agresívnych metód spracovania, ktoré môžu poškodiť konečnú štruktúru bielkoviny.

  • Obsahuje prvotriedne spektrum aminokyselín, aj esenciálne
  • Má porovnateľné parametre so srvátkovou a vaječnou bielkovinou
  • Neobsahuje žiadne umelé sladidlá či farbivá
  • Neobsahuje ani sóju, alergény, pšeničný lepok ani nijaké geneticky modifikované zložky
  • Obsahuje prírodné sladidlo Stéviu
  • Obsahuje aditívum tráviacich enzýmov DigeZyme ® a probiotických kultúr Lactospore ®
  • Ideálny aj pre vegánov, vegetariánov i celiatikov
  • 98% stráviteľnosť, zaručený európsky pôvod a ohľaduplná technológia spracovania!

Vegan Protein je vyrobený patentovanou technológiou, ktorá je nielen zárukou vysokej bioaktivity použitej bielkoviny = minimálna denaturácia, ale je tiež 100% ohľaduplná k životnému prostrediu. Základ Vegan Proteínu tvorí bielkovina špeciálnej odrody hrachu siateho (Pisum sativum), dopestovaného v severnej Európe. K extrakcii bielkoviny je využívaná len čistá voda, a to bez akýchkoľvek chemických prostriedkov. Výsledkom je instantný prášok, fantastickej chuti a stráviteľnosti, ktorý môžeš porovnať s tými najkvalitnejšími zdrojmi aminokyselín, ako je napríklad srvátková či vaječná bielkovina. Bielkovina Vegan Proteínu to je 98% stráviteľnosť a aminokyselinové skóre 95%!

Príchuť čokoláda: Bielkovina z hrachu (92%), kakaový prášok, arómy, plnidlo karboxymethylcelulóza, sladidlo steviol-glykozidy, komplex enzýmov DigeZyme® (alfa-amyláza, neutrálna proteáza, celuláza, laktáza, lipáza), kultúry LactoSpore® (Bacillus coagulans)

Príchuť ovocná zmes: Bielkovina z hrachu (93%), aróma, farbivo betanín, zahusťovadlo: karboxymetyl celulóza, farbivo beta-karotén, sladidlo: steviol-glykozidy, komplex enzýmov DigeZyme® (alfa-amyláza, neutrálna proteáza, celuláza, laktáza, lipáza ), kultúry LactoSpore® (Bacillus coagulans).

Upozornenie pre alergikov: Môže obsahovať stopy lepku, mlieka, vajec a sóje. Vyrobené v závode spracovávajúcej obilniny, vajcia, suché škrupinové plody, výrobky z rýb a kôrovcov, mliečne výrobky a sóju.